Elájult a magyar dobostól Busta Rhymes

Busta Rhymes
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 23: Busta Rhymes performs at The Imagine Ball Honoring Serena Williams Benefitting Imagine LA Presented By John Terzian & Val Vogt on September 23, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for Imagine LA)
Vágólapra másolva!
Egy magyar dobos kápráztatta el a híres rappert, Busta Rhymest. A magyar zenész a rapper gyors szövegét felhasználva alkotott újat. 
Vágólapra másolva!

Egy magyar dobos, Jancsovics Máté elképesztően pörgő dobolását osztotta meg az amerikai rapper, Busta Rhymes saját Instagram-csatornáján. A zenész Jancsovics videóját a címkéknek köszönhetően találhatta meg, majd boldogan osztotta meg követőivel. (Cikkünk születésekor már több mint 40 ezren látták Busta Rhymes videóját.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OOOOOOHHH SSSHHHIIITTT!!!

Busta Rhymes (@bustarhymes) által megosztott bejegyzés,

Busta Rhymes elismerése erejét egy erőteljesebb szóval, a „shit”-tel ('sz*r') éreztette a videó mellé körmölt szövegében. A legvisszafogottabb fordítás nagyjából úgy szólna:

Egyébként Jancsovics Máté a Window nevű zenekarban játszik, és már több oktatóvideót is készített, amikben különböző sztárok dalainak dobfutamait mutatja be. A Busty Rhymes dalához készített nagyon gyors dobolás különlegessége, hogy tökéletesen követi le a rapper nyelvének pörgését.