Ez a két zenekar Budapesten itt áll először együtt színpadra

Vágólapra másolva!
A fővárosban először augusztus 16-án, a Budapest Parkban lép fel együtt a Bohemian Betyars és a Parno Graszt.
Vágólapra másolva!

A 2009-ben Miskolcon alakult Bohemian Betyars különleges speed-folk, freak-punkos mindig vidám, mindig energikus zenéjével hamar belopta magát az emberek szívébe, hiszen koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit.

A hattagú formáció kezdetben utcazenéléssel járta körbe a világot, azóta már klubszervezők hívják vissza őket rendszeresen a Balti-tengertől az Atlanti óceánig.

A zenekar utolsó önálló budapesti koncertjére készül idén augusztus 16-án a Budapest Parkban, ahol a garantált mulatság mellett sok egyéb érdekességgel készülnek. Együtt lépnek fel a harminc éve működő, szintén nemzetközileg is elismert Parno Graszttal. A változó felállású, de legalább 10 tagot számláló roma folkzenekar számos díjat kapott már, sőt a BBC dokumentumfilmet is forgatott róluk.

A Bohemian Betyars és a Parno Graszt tehát a fővárosban először a Budapest Parkban áll együtt a színpadra augusztus 16-án.

A helyszínen szuperakciósan, 500 Ft kedvezménnyel válthat jegyet a koncertre az, akinek a csuklóján még ott van a szigetes karszalagja (ez érvényes mind a napijegyekre, mind a 3- és 7-napos bérletekre, és a diákjegyekre is).

Ilyen volt a Bohemian Betyars és Parno Graszt közös koncertje Bánkon:

Jegyek itt kaphatók, a koncert Facebook oldala pedig itt található.