Koncz Gábor már az öngyilkosságra is gondolt

Koncz Gábor FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2016. február 24. Koncz Gábor Béres József szerepében Fazekas István Béres című drámájának próbáján a budapesti Újszínházban 2016. február 24-én. A darabot Kerényi Imre rendezésében február 26-án mutatják be. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Koncz Gábort két éve műtötték, és a nehéz lábadozás időszakában nagyon mélyen volt. Azóta talpra állt, és azt is elárulta, mi teszi leginkább boldoggá.
Vágólapra másolva!

Koncz Gábor egy éve tért vissza a színpadra, ami nagyon sokat segített neki a gyógyulásban. A színészt ugyanis 2016-ban operálták gerincsérvvel, és elmondása szerint pokoli volt az az egy, fájdalmakkal teli év. A 79 éves Koncz Gábor mindig is nagyon aktív életet élt, így a fájdalmak mellett a tehetetlenség is nagyon zavarta. A Ripostnak most elmondta, hogy voltak olyan pillanatok, mikor úgy érezte,

véget kell vetnie a szenvedésnek.

Erről azt mondta, „már szégyellem a negatív gondolataimat, de emberpróbáló hónapokat éltem át. De ne is beszéljünk többet erről, most már csak előre nézek. Amióta visszatértem a színpadra, szerencsére nagyon elfoglalt vagyok.

és élvezhessem a kertemet, ami már most gyönyörű. Még kertészeket is kerestem az interneten, kijött két pesti srác, azt sem tudták mihez kezdjenek. Elküldtem őket, inkább hívtam két vidéki barátomat, ők jöttek segíteni, megmetszették a fáimat, kész lett a sziklakert is. És ami még nagyon boldoggá tesz, hogy mivel gyermekkoromban egyik kedvencem volt lila akác, így mi is ültettünk. Most virágzik, jó ránézni.”

Koncz Gábor Béres József szerepében Fazekas István Béres című drámájának próbáján a budapesti Újszínházban 2016. februárjában Forrás: MTI/Kallos Bea

De, nemcsak a telkével vannak tervei Koncz Gábornak, hanem a családjával is. Azt mondta, „akkor érzem jól magam, ha itt vannak velem a lányaim, meg a két unokám. Az ötéves fiúk majd nagyokat játszanak az udvaron a kutyákkal, meg horgászunk majd a telken lévő tóban.

amikor kifogunk egy halat. Sőt, alig várom, hogy vízre tegyük a motorcsónakomat. És van még egy nagy vágyam a nyárra. Másfél éves kihagyás után, szeretnék újra felülni a lovamra. Persze ez most még csak ambíció, aztán vagy összejön vagy nem. Mindenesetre tervben van! Úgy érzem magam most, mint aki hosszú idő után feljön a víz alól.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!