Rejtélyes posztokat tett közzé, majd eltűnt a rocker

Vágólapra másolva!
Rejtélyes posztokat tett közzé a Twitteren a Frightened Rabbit rockzenekar énekese, Scott Hutchison. A skóciai rendőrség szóvívője azt mondta, a rendőrség azon van, hogy minél hamarabb megtalálják az énekest, és biztonságban tudják.
Vágólapra másolva!

Már a rendőrség is keresi a Frightened Rabbit énekesét, Scott Hutchisont. A 36 éves zenész a rendőrség információi szerint valahol Edinburgh-ben lehet. Scott Hutchison rejtélyes posztokat tett közzé a Twitteren, ezért a rajongók és

az együttes többi tagja is komolyan aggódnak.

Több bejegyzésben is arra utalt, hogy az embereknek meg kellene becsülniük a szeretteiket, utoljára pedig azt írta: „Most távol vagyok. Köszi”.

A skóciai rendőrség szóvívője azt mondta, a rendőrség azon van, hogy minél hamarabb megtalálják az énekest, és biztonságban tudják. Azt is elmondták, hogy ha bárkinek információja van Scott Hutchisonról, azonnal jelezze, továbbá abban reménykednek, hogy az énekes hamarosan kapcsolatba lép a családjával, barátaival, vagy akár a rendőrséggel.

Scott Hutchisont utoljára szerda hajnalban látták, amikor elhagyta a Dakota Hotelt South Queensferry-ben - írta a Daily Star. A Frightened Rabbit zenekar tagjai is aggódnak, azt írták a Twitteren, hogy egy ideje nem találkoztak vele. „Lehetséges, hogy bajban van, ezért nem fogja tudni meghozni a legjobb döntést” - írták a Twitteren.

A Frightened Rabbit következő koncertje május 26-án lenne az Egyesült Királyságban.

A bandát 2003-ban alapították, összesen eddig 5 lemezük jelent meg, és az utolsó albumukat 2016-ban adták ki Painting of a Panic Attack címmel.