Nem tudták, hova tűnt Oszter Sándor, amikor az ügyét tárgyalták volna

Oszter Sándor, Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A védőbeszédeknek kellett volna elhangozniuk Oszter Sándor tárgyalásán, de erre nem kerülhetett sor, a rendőrség elfogatóparancsot is kiadott - adta hírül a Ripost.
Vágólapra másolva!

A színész ügye lassan másfél éve húzódik, valami mindig megakadályozza, hogy a tárgyalás a tervek szerint alakuljon, és ítélet szülessen. Csütörtökön már a védőbeszédeknek kellett volna elhangozniuk, de erre nem kerülhetett sor, ugyanis

Oszter Sándor nem jelent meg a tárgyalás kezdetére, mint ahogy a negyedrendű vádlott se.

Emiatt a bíróság későbbre halasztotta a tárgyalás kezdési időpontját.

Oszter Sándor színész Forrás: MTI/Zih Zsolt

Oszter Sándor egy óra késéssel megérkezett, elmondása szerint dugóba keveredett, ezért késett. A negyedrendű vádlott viszont az elhalasztott kezdésre sem érkezett meg.

A bíróság kezdeményezte a férfi előállítását, de a rendőrség hiába kereste az otthonában, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenne.

A bíróság május végére halasztotta az aktuális tárgyalási napot, ha mindenki jelen lesz a védőbeszédek is elhangozhatnak és talán az ítélet is megszületik, amely majd kimondja, hogy Oszter Sándor bűnös vagy ártatlan befolyással való üzérkedésben.