Anastacia hatalmasat villantott tánc közben

anastacia címlapi
US singer Anastacia performs on October 20, 2014 in Amsterdam, during her European tour to promote her album "Resurrection in Paradiso". AFP PHOTO/ANP/FERDY DAMMAN ***netherlands out*** / AFP / ANP / Ferdy Damman
Vágólapra másolva!
Anastacia jóval többet mutatott testéből, mint amennyit szeretett volna. Egy olasz táncos műsorban partnere ugyanis úgy megpörgette, hogy többször is kivillant a feneke. A nézők pedig egyáltalán nem bánták a merész produkciót, lelkesen tapsoltak. 
Vágólapra másolva!

Anastacia kétszer is sikeresen leküzdötte a mellrákot, és a betegségek miatt sokáig szégyellte a testét. A 49 éves énekesnő azonban már újra a régi formájában van. Turnéjával májusban jön Magyarországra, most pedig egy olasz táncos műsorban mutatott fellépéssel került a hírekbe. A Ripost találta meg a fellépésen készült felvételeket, amelyeken jól látszik, hogy a partnere úgy megpörgeti, hogy az énekesnőnek

kivillan az egész feneke.

Anastacia partnere egy bizonyos Maykel Fonts volt, és a villanás egyáltalán nem zavarta a nézőket, ugyanis hatalmas tapssal jutalmazták a produkciót.

Anastaciát már valószínűleg egyáltalán nem zavarják az efféle esetek, és nyoma sincs a korábbi gátlásnak. Erre volt bizonyíték az a 2016-os meztelen szelfi is, amit az Instagram-oldalán osztott meg a követőivel. Meg a fél világgal.

Hollerrrrrrrr #SurvivorChick!!!

Anastacia (@anastaciamusic) által megosztott bejegyzés,