Pánik tört ki Nagy Feró koncertjén

Beatrice Tusnádfürdő Nagy Feró együttes énekes koncert tábor zenekar gázsigaléria
A Beatrice majdnem másfél milliót, vagyis 1 495 000 forintot kap egy fellépésért
Vágólapra másolva!
A floridai Sarasotai Magyar Napokra hívták meg fellépni Nagy Ferót, Fenyő Miklóst, az Animal Cannibalst és a Bon Bon zenekart. A koncertet jócskán szétzilálta a trópusi vihar, ami miatt sokáig a kocsiból sem tudott kiszállni Nagy Ferót. Mindezek ellenére szerinte jó buli volt.
Vágólapra másolva!

A hétvégén zárult a kilencedik Sarasotai Magyar Napok Floridában, ahová Nagy Ferót, Fenyő Miklóst, az Animal Cannibalst és a Bon Bon zenekart is meghívták fellépni a helyi magyarok, ám a látványos helyszín ellenére mégsem alakult minden tökéletesen. Ugyanis nemcsak itthon volt ítéletidő a hétvégén. Nagy Feróék floridai koncertjét

trópusi vihar zavarta meg.

Sarasotában hófehér a homok és az évnek ebben a szakában körülbelül 30-35 fok szokott ott lenni. Október 29-én azonban akkora vihar tombolt a településen, hogy Feróék sokáig nem tudtak kiszálni a kocsiból. A fesztiválozók sem voltak nagyobb biztonságban: a rendezvénysátor tetején megállt a víz és attól féltek, hogy összedől az egész, de legalábbis a nyakukba zúdul a több száz liter esővíz. „A fesztiválon voltak íjászok is,

őket kérték meg, hogy az íjukkal lőjenek bele a sátor tetejébe.

Így is tettek, de a nyílvesszők ott maradtak, a víz nem jött. Fel kellett mászni, és kitekerni a végükről az úgynevezett tollakat. Na, úgy már befolyt a víz. Óriási tócsák lettek, ott nem tudtak állni emberek. De így is hatalmas buli volt!” - mondta Feró a Borsonline-nak.

Nagy Feró Tusnádfürdőn 2015. júliusában Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Feró a vihar ellenére nagyon jól érezte magát. Azt mondta, felért egy nyaralással az amerikai turné. Strandolt, napozott, végigette a legjobb éttermek kínálatát és a népszerű pubokba is ellátogatott: „az is tetszett, hogy majd minden pubban van élőzenekar, de legalább egy gitáros-énekes, aki a helyi Nyolc óra munka, nyolc óra pihenést játssza.”