Azzal kellett lefeküdni, akivel mondták

Kaya Jones
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 15: Singer Kaya Jones arrives at the 2016 City Gala Fundraiser at The Playboy Mansion on February 15, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Jennifer Lourie/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Kaya Jones, a Pussycat Dolls egykori sztárja prostitúciós körnek nevezte a lánybandát. 
Vágólapra másolva!

Egymás után jönnek a hírek az egykori lánybandáról, a The Pussycat Dollsról. Szűk két hete az újra összeállás ötlete került elő, vele együtt pedig a többéves sérelmek is. Most pedig egy viszonylag hamar kilépett tag vallomása arról, hogyan is lettek sikeresek, és mit kellett ahhoz csinálni - írja az NME.

Kaya Jones két évvel az indulás után, 2005-ben hagyta ott a The Pussycat Dollst. Azt mondta, otthagyta a barátnőit, és lemondott az álmairól, egy 13 millió dolláros szerződésről, mert

nem akart egy prostitúciós körben szerepet vállalni.

Jones szerint a zeneipar különböző befolyással bíró alakjai rendszeresen kihasználták őket, akik jó nagy darabokat nyúltak le a pénzből, amit ők szedtek össze fellépésekkel, nagykoncertekkel, lemezeikkel. És ami ennél is rosszabb,

le is kellett feküdniük különböző, zeneipari nagyemberekkel, hogy sztárok lehessenek.

Kaya Jones a Los Angeles-i City Gálán 2016. február 15-én Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jennifer Lourie

Jones a Twitteren tette közzé rövid vádját.

Azt is írta a Twitteren: „ahhoz, hogy a csapat tagja legyél, csapatjátékosnak kellett lenned. Ami azt jelentette, hogy bárkivel lefeküdj, akit mondanak. Ha nemet mondtál, semmid nem maradt, amit kihasználhattak volna”.

Jones állításait a The Pussycat Dolls egyik megálmodója, Robin Antin cáfolta. A vádakról azt mondta a The Blastnak, hogy ezek egyszerűen undorító és nevetséges hazugságok. Egyből vissza is vágott azzal, hogy Kaya Jones soha nem is volt hivatalos tagja a bandának, csak a kezdeti időszakban, amolyan próbaidőn volt velük, még az első lemez előtt.