Nagy-Kálózy Eszter különleges felkérést kapott

NAgy-Kálózy Eszter
Vágólapra másolva!
Már második alkalommal vállal karácsony előtti jótékonysági fellépést a Nemzeti Színház az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán. Idén Tompos Kátya, Nagy-Kálózy Eszter és Rubold Ödön illetve Cserhalmi György színészosztálya visz meglepetést december 18-án a beteg gyerekeknek.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Színház ismét adventi ajándékot visz a budapesti budapesti I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikára. Tavaly az Éden földön című előadásból láthattak részleteket a gyerekek, akik kénytelenek a kórházban tölteni az ünnepeket. Az előadássla természetesen a klinikán dolgozóknak is kedveskednek a színészek.

Részlet a tavalyi előadásból, az Éden földön-ből Forrás: Nemzeti Színház

A tavalyi vendégszereplés olyan jól sikerült, hogy a két intézmény, a klinika és a színház idén is szervez egy hasonló előadást. Ősszel a klinika igazgatója, Dr. Szabó Attila felkérte Nagy-Kálózy Esztert, hogy

vállalja el náluk a Jószolgálati Nagykövet feladatát,

amit a Nemzeti Színház színművésznője készségesen el is fogadott.

NAgy-Kálózy Eszter Jószolgálati Nagykövet lett Forrás: Erika Rozsa

Nagy-Kálózy Eszter egy karácsonyi mesét fog olvasni a gyerekeknek az adventi műsorban. A színház másik színésze, Tompos Kátya pedig énekelni fog a gyerekeknek. Utánuk ad elő egy hagyományos pásztorjátékot Rubold Ödön rendezésében a Kaposvári Egyetem Művészeti Karáról Cserhalmi György színészosztálya. A 178 éves klinika és a 185 éves Nemzeti Színház együttműködésének a tervek szerint lesz folytatása a jövőben is.