Olimpiai bajnokok cikáznak hegedűszóra

Véget ért az amerkai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Marton tv sztárok
Vágólapra másolva!
Edvin Marton és Evgeni Plushenko jövő tavasszal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. A Kings On Ice című előadásukban olimpiai bajnokok, és Európa-bajnokok is szerepelnek. 
Vágólapra másolva!

Az Art Anzix Színház szervezésében Evgeni Plushenko és Edvin Marton Kings On Ice című előadását Budapesten is láthatják. Világszerte több helyszínen felléptek már vele, jövő áprilisban pedig a Papp László Budapest Sportarénába is elhozzák műsorukat. A „Jég Királyai” mellett a

műkorcsolya olimpiai és Európa-bajnokai is szerepelnek

Ott lesz két olimpiai bajnok, Evgeni Plushenkoés Adelina Sotnikova és három Európa-bajnok, Alexander Smirnov-Yuko Kawaguti, Tomas Verner és Florent Amodio.

Edvin Marton Stradivariján játszik majd Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A zenét az Emmy-díjas hegedűművész, Edvin Marton szerezte, és áprilisban ő is fellép majd. Evgeni Plushenko három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki címét. Az elmúlt 20 évben

több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt

a 4-3-3 kombinált ugrással. Az biztos, hogy több tehetséges művész is fellép április 29-én, de a fellépők végleges listáját a szervezők csak később hozzák nyilvánosságra.

A korcsolyázók akrobatikus elemekkel, izgalmas és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást, és olyan klasszikus zenék is megszólalnak majd, mint a Keresztapa című filmé.