Több milliárdnyi gyémántban fürdött Taylor Swift

Taylor Swift
Vágólapra másolva!
Mindössze 15 másodperchez kellett Taylor Swiftnek a 2,6 milliárd forintot érő gyémántfürdő. Pontosan ilyen hosszú a jelenet, amíg az énekesnő egy drágakövekkel teli kádban ülve énekli a magáét. 
Vágólapra másolva!

Taylor Swift legújabb dala múlt péntek óta elérhető, a hozzá tartozó látványos videóklip pedig vasárnap került fela YouTube-ra, ahol gyorsan meg is döntött három komoly rekordot. A klip elején Swift sírjából egy csicsás fürdőszobába jutunk, ahol ő egy gyémántokkal teli kádban ül és énekel.

A jelenet összesen 15 másodpercig tartott, és ezt sikerült egy 10 millió dollár (körülbelül 2,6 milliárd forint) értékű gyémánthalom kölcsönzésével megoldaniuk. Nyilván senki nem vette volna észre, ha például cirkóniával kirakott ékszerek lettek volna, de talán kellemetlen lett volna, ha kiderül, és esetleg még Kanye West is megtudja. Taylor Swift dala és klipje amúgy több szempontból érdekes lehet a néhány sztárhoz fűződő, a felszínen biztosan nem felhőtlen viszonya miatt. Mostanában leginkább Kanye West és felesége, Kim Kardashian

az első számú ellenségek

Swift listáján, de ott van egy régi grimbusz is, amit korábbi barátnőjével, Katy Perryvel hozott össze, és azóta is faséban vannak. A Kanye Westes afférról itt írtunk korábban.

Utalás

Már a káddal teli ékszerek miatt is sokan arra gondoltak, hogy Swift ezzel Kim Kardashiant szólította meg. Kardashiant tavaly rabolták ki párizsi hotelszobájában. Több férfi tört be hozzá, a kezét összekötözték, és betették a fürdőkádba, majd elvették tőle méregdrága ékszereit. (Annak idején az első hírekben az volt, hogy körülbelül 11 millió dollárnyi volt a kár.)

A nagy sztárok egyik kedvelt ékszerésze, Neil Lane megerősítette, hogy az ő ékszerei szerepelnek a klipben - írja az Independent. Elmondta, hogy ezekért a páncélterembe is be kellett menni. Állítólag még soha nem látott csillogást akartak, és ő olyan hozzáférést adott a gyűjteményéhez, amilyet korábban még senkinek.