Oszter Sándor ismerősétől tudta meg, hogy eljegyezték a lányát

oszter
Vágólapra másolva!
Nem örül lánya eljegyzésének Oszter Sándor színész. Állítólag véletlenül, egy ismerősétől tudta meg, hogy megkérték lánya kezét. 
Vágólapra másolva!

Oszter Sándor a Borsnak mesélte el, hogyan tudta meg, hogy lányát eljegyezték: „egy ismerősömtől hallottam a hírt, hogy eljegyezték a lányomat.

Tőlem nem kérte meg senki Alexandra kezét. Mikor azt kérdezték tőle, örül-e a dolognak, azt mondta, „nem örülök neki. Miért örülnék? Örüljön ő! Ne is firtassuk inkább ezt a témát!”

Oszer Sándor nem örül az eljegyzésnek Forrás: MTI

Oszter Sándor és felesége egyébként néhány hónapja vesztek össze lányukkal, Alexandrával. Az ok lányuk új partnere volt. Akkor Alexandra egy félig-meddig sértődött Facebook-üzenetben reagált a családi nézeteltérésre. Nemrég pedig már az esetleges esküvőről beszélt: „ha idén nyáron házasodnánk, arról már tudnék, úgyhogy ennél biztosan később lesz. Mivel azonban úgy terveztük, hogy

előbb vagy utóbb erre is sor kerül majd.” Párja, az egykori profi ökölvívó Popovics Tamás egyébként gyémántgyűrűvel jegyezte el, amiről Alexandra azt mondta. „sokat jelent nekem, hogy viselhetek valamit, ami rá emlékeztet. Jó érzés ránézni, mert bárhol járok, a szerelmet juttatja eszembe.”