Eddig kiadatlan dalaival emlékeznek a popsztárra

Prince
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Musician Prince presents the Best Female R&B Performance award during the 50th annual Grammy awards held at the Staples Center on February 10, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hat eddig nem ismert Prince-dalt adnak ki pénteken, a zenész halálának évfordulóján. Hallgassa meg a középlemez címadódalát!
Vágólapra másolva!

Pénteken lesz egy éve, hogy a popsztár Prince meghalt, és tiszteletére egy középlemezzel lepik meg a rajongókat. Prince egyébként rengeteg kiadatlan, a nagyközönség számára ismeretlen zenét hagyott hátra, tehát ha csak középlemezben és éves szünetekben gondolkodnak, még jó pár évig lesz utánpótlás. A pénteken megjelenő Deliverance című EP-n amúgy hat szám lesz, és a címadó dal már ki is szivárgott.

A Deliverance-t digitális formában és CD-n is kiadják. A rajta lévő dalokat Prince egy Ian Boxill nevű

hangmérnökkel közösen írta és rakta össze 2006 és 2008 között.

Boxhill amúgy több korábbi Prince-lemezen dolgozott már. Érdekesség, hogy a kiadás közben Prince vagyonkezelője beperelte Boxillt, hogy igazából maga akarta kiadni a dalokat suttyomban, mindenféle engedély nélkül. A perről egyelőre ennyit tudni, Boxill még nem reagált a vádakra.

Deliverance

01 - Deliverance
02 - I Am
03 - Touch Me
04 - Sunrise Sunset
05 - No One Else
06 - I Am (extended)