Beteg dallamokkal és vicces szövegekkel készül Liam Gallagher

Liam Gallagher
British singer Liam Gallagher gestures to the crowed while performing with his band Beady Eye on third day of the Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts near Glastonbury, southwest England on June 28, 2013. The festival attracts 170,000 party-goers to the dairy farm in Somerset, and this year's tickets sold out within two hours of going on sale. The Rolling Stones will perform at the festival for the first time, headlining on Saturday night. AFP PHOTO/ANDREW COWIE / AFP PHOTO / ANDREW COWIE
Vágólapra másolva!
Apránként szórja az információmorzsákat első szólóalbumáról Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere. A nyerseség nem maradt el most sem, mikor a lemez címét árulta el követőinek.
Vágólapra másolva!

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy az egykori Oasis frontembere, Liam Gallagher szólóalbumot készül kiadni, bár azt korábban már hangsúlyozta, hogy ez még nem jelenti egy szólókarrier kezdetét.

Beteg dallamokkal készül Forrás: AFP/Andrew Cowie

A Twitteren szűkszavúan jelentette be az album címét, ami egyébként As You Were lesz, de ha már ott volt, belerúgott egyet az olvasókba is. Legalábbis azokba, akik szerinte nem szeretik őt, és szurkolnak a kudarcáért. Aztán ugyanabban a mondatban gyorsan redukálta is a gyűlölködőket. Azt írta, hogy "nektek mondom, igen, nektek, gyűlölködők, bár tudom, hogy igazából csak egy van, hogy

A rövid bejegyzés lefordításánál szándékosan nem törekedtünk a gördülékenységre, mivel - szokás szerint - maga Liam Gallagher sem tett erőfeszítéseket a szabatosságért. Az utálkozóval, akiről a szöveg alapján kiderült, hogy igazából egyedül van a Liam Gallagher elleni gyűlöletével, valószínűleg saját bátyjára utalt. Liam és Noel Gallagher viszonya elképesztően rossz, például Liam korábban jelezte, hogy addig fogja piszkálni bátyját, amíg létezik Twitter.

Rossz nevelés

Abba talán kár is lenne belemenni, hogy ki lehet a hibás, vagy ki a nagyobb csibész a két Gallagher-fiú közül, de tény, hogy nem volt egyszerű gyerekkoruk a rendkívül erőszakos apjuk miatt. A három fiútestvér közül a két idősebbnek jutottak a pofonok, Liamot leggyakrabban szóban fenyítette az apa. Anyjuk akkor hagyta ott férjét, és kelt útra a gyerekekkel, mikor Liam 10 éves volt, de a fiúk tinédzser évei így is nagyon nehezen alakultak.

Liam Gallagher a várhatóan még 2017-ben megjelenő szólólemezésről azt mondta, hogy

a dallamok betegek, a szövegek pedig kib.szott viccesek lesznek.

Egyelőre annyit tudni, hogy az albumot három fesztiválos fellépéssel támogatja meg. Játszik majd a montréali Osheagán, majd a spanyolországi Benicassim Fesztiválon és a párizsi Lollapaloozán - írja a CoS.