Kulka János is a színpadon volt a Magyar Filmhét gálaestjén

Budapest Pride 20! 2015 megnyitó Kulka János
Vágólapra másolva!
Kulka János Eszenyi Enikő oldalán jelent meg a Magyar Filmhét vasárnapi gálaestjén. A legjobb nagyjátékfilmnek járó díj nyertesét jelentette be. 
Vágólapra másolva!

A Magyar Filmhét vasárnap esti gáláján másodszor adták át a Magyar Filmdíjakat. A díjátadó csúcspontja természetesen a legjobb játékfilmnek járó kategória győztesének bejelentése volt. A szervezők meglepetéssel készültek, ami csak fokozta az izgalmakat. A színpadon – a rendezvénynek otthont adó Vígszínház igazgatója – Eszenyi Enikő oldalán

Kulka János is megjelent,

hogy bejelentse a győztest.

A legjobb játékfilmnek járó díjat elnyert alkotás, A martfűi rém stábja. A kép bal szélén, Eszenyi Enikő mellett Kulka János Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Megjelenésével állítólag ő kapta a legnagyobb ovációt vasárnap este. Egyébként a boríték kinyitása után csupán a győztes film, A martfűi rém rendezőjének vezetéknevét mondta ki, és a továbbiakban Eszenyi Enikő segített neki – írja a Fidelio.

Kulka János javuló állapotáról kisebb-nagyobb szünetekkel érkeznek a hírek tavaly áprilisi agyvérzése óta. Nyár végén például már autóba is ült, de ennek az évadnak a végéig még nem láthatjuk színpadon játszani.