Britney Spears nyiratkozik, integet, táncol, lecsúszik

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Nullás gép, esernyős támadás, némi tánc, zene, és jó adag gyötrődés. Nagyjából ezek kerültek be a Britney Spearsről szóló életrajzi tévéfilm első trailerébe. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai Lifetime csatorna forgatott életrajzi filmet Britney Spearsről. A film címe Britney Ever After, és február 18-án vetíti a csatorna. Kiadták a film első trailerét, és ebből úgy tűnik, hogy a film

nem fog fukarkodni az énekesnő életének botrányosabb momentumaival.

A félperces videóba bekerült a híressé vált kopaszra nyírás és az az eset is, amikor Britney Spears nekiment egy paparazzinak ernyővel a kezében. Ezek mellett van még cigifüst kifújás és körömrágás is, valamint egy-két kocka, ami a normális popsztár-életre utal.

Az énekesnőt egyébként az ausztrál Natasha Bassett játssza. A sminkje és akcentusa teljesen jónak tűnik egy Britney Spears-megformáláshoz, már amennyire ezt a 30 másodpercből meg lehet állapítani. Azt érdemes tudni, hogy Britney Spears vagy akár csak képviselői

egyáltalán nem vettek részt a film készítésében.

A Britney Ever After a legutóbbi zenészről szóló filmje a csatornának. 2015-ben készítettek egyet Whitney Houstonról, és a soron következő pedig Michael Jackson utolsó éveit dolgozza majd fel - írja a Hollywood Reporter.