George Michael kedvesen irigy szavai Lisa Stansfieldhez

Lisa Stansfield And George Michael george michael énekes wham! zene dal angol
Lisa Stansfield and George Michael perform on stage at the Freddie Mercury Tribute Concert for AIDS Awareness at Wembley Stadium, April 20th 1992. (Photo by Michael Putland/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Lisa Stansfield énekesnő egy próbán találkozott először George Michaellel. Az elején azt hitte, köszönésével megzavarta az énekest, aztán kiderült, hogy szó sincs haragról, inkább elismerő és kedves féltékenység volt George Michaelben.
Vágólapra másolva!

A világhírű Lisa Stansfield a Billboardnak írta meg, hogyan találkozott először George Michaellel. 1992-ben volt, mikor a fél évvel korábban meghalt Freddie Mercury tiszteletére szánt wembley-s emlékkoncertre készültek.

Lisa Stansfield és George Michael a Freddie Mercury-emlékkoncerten 1992. április 20-án a Wembley-ben Forrás: Getty Images/1992 Michael Putland/Michael Putland

Lisa Stansfield azt írta, hogy soha nem találkoztak korábban, pedig egy menedzserük volt akkoriban. "Emlékszem, egy hatalmas próbaterem közepén voltam, körülöttem vagy száz nagyon híres ember.

Éppen a Queen Somebody to Love-ját gyakorolta, és nagyon sokáig nézett rám. Azt hittem, biztos megzavartam. Aztán már együtt próbáltuk a These Are the Days of Our Lives című Queen-dalt, amikor George azt kérdezte:

Hogy tudsz így énekelni egy egész baconös szendvics után. Irigy vagyok.

Ezen aztán jót nevettünk. Tisztán emlékszem a kérdésre, mert ez volt az első dolog, amit nekem mondott" - írta Stansfield.

Sokaknak segített a vallomásával Forrás: AFP/Leon Neal

A rövid emlékezésében még azt írja, hogy George Michael nagyon őszinte ember volt. "Sokan úgy képzelik, hogy nagyon zárkózott lehetett, ami részben igaz is. De az is biztos, hogy egy szeretni való fickó volt, egy csepp rosszindulat sem volt benne. Kibékült az életével, és próbálta a legjobbat kihozni magából. Persze, voltak démonai, de hát kinek nincsenek" - írta Stansfield, aki szerint George Michael zenéje és hatása még jó pár évig élni fog.

Az énekesnő végül arról írt, hogy mikor George Michael rengeteg embernek segített, mikor bevallotta, hogy homoszexuális. Szerinte sokan mondták akkor azt, hogy

B.szdmeg. Én is megcsinálom.