Előkerült Sinead O'Connor

Sinead O'Connor In Concert MUSIC GettyImageRank3
NEW YORK, NY - FEBRUARY 23: Musician Sinead O'Connor performs at the Highline Ballroom on February 23, 2012 in New York City. Jason Kempin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megtalálta a rendőrség Sinead O'Connort. Az énekesnőt vasárnap óta nem látták, ezért kezdték el keresni a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Megtalálták Sinead O'Connort - írja a BBC. A Chicago környéki rendőrség szóvivője azt mondta, hogy most már tudják, hol tartózkodik az énekesnő, és azt is, hogy épségben van.

Sienad O'Connor előkerült és jól van Forrás: AFP/2012 Getty Images/Jason Kempin

Sinead O'Connor vasárnap nem tért haza egy kerékpáros kiruccanásról. A Michigan-tó partján fekvő Wilmette városrész rendőrsége közölte, meg akartak bizonyosodni arról, hogy az előadóművész jól van.

Novemberben búcsúlevelet írt

O'Connor vasárnap reggel indult el otthonról és azóta nem tudtak róla. A rendőrséget telefonon értesítették az eltűnéséről a miatta nyugtalankodók. Az énekesnő ügynöksége nem nyilatkozott az AP amerikai hírügynökségnek.

A TMZ amerikai celebportál emlékeztet arra, hogy

november óta orvosi kezelés alatt állt, miután a családjának búcsúlevelet hagyott hátra és akkor is eltűnt.

Május elsején hallatott magáról

Sinead O' Connor akkorban egy olyan üzenetet is kitett a Facebookra, hogy túladagolta magát kábítószerrel valahol Írországban, egy szállodában. A következő hónapban pedig azt közölte, hogy

kórházban volt és ellenőrizték a szellemi épségét.

Az énekesnő legutóbb május elején hallatott magáról, amikor azt állította Arsenio Hall színész-komikusról, hogy éveken át ő látta el a nemrég elhunyt Prince-t kábítószerrel. A színész rágalmazásért feljelentette az énekesnőt.