Madonna egy szál gitárral énekelt Hillary Clinton győzelméért

Madonna, amerikai elnökválasztás 2016
NEW YORK, NY - NOVEMBER 07: Madonna holds a rally in NYC to support Hillary Clinton at Washington Square Park on November 7, 2016 in New York City. (Photo by Noam Galai/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Csillagos-sávos kötött sapkával a fején, egy akusztikus gitárral adta elő Madonna az Imagine-t New Yorkban,a Washington Square Parkban. 
Vágólapra másolva!

Sok Clintont támogató állampolgárnak nyújthatott Madonna életre szóló élményt hétfő este. Ugyanis az énekesnő mini

akusztikus koncertje meglepetés volt,

amivel a Hillary Clintont támogató tömegnek kedvezett.

Forrás: Getty Images/2016 Noam Galai/Noam Galai

A New York-i Washington Square Parkban, a szökőkút előtt állva zenélt Madonna. Négy dalt adott elő, ezek közül a legnagyobb ziccer Lennon híres Imagine-je volt. Emellett még megszólalt Peter, Paul and Mary-től az If I Had a Hammer és két Madonna-dal is, a Rebel Heart és a Like a Prayer.

A fellépés nem csupán egy koncert volt, mivel Madonna a dalok között rövid beszédeket is mondott. Az egyik ilyen, az utolsó szám után úgy szólt, hogy "menjetek el kedden, mutassátok meg a szíveteket,

Az ottlévők nyilván tudták, milyen megoldásra gondol Madonna, a végén azért hozzátette, hogy

A Rotham amúgy Clinton leánykori vezetékneve, amelyhez tartozik egy második keresztnév is: Diane.

"Hisztek az egység erejében? Hisztek az ima erejében? Hisztek a szeretet erejében" - kérdezte Madonna. A közönség minden egyes kérdésre hangos igennel válaszolt, Madonna pedig egy "ámen"-nel köszönt el.