Tavasszal jön az Anthrax

Scott Ian, ANTHRAX
Guitarist of the US metal band Anthrax, Scott Ian, pictured during an interview at the 'Rock im Park 2014' m,usic fetical in Nuremberg, Germany, 7 June 2014. The festival continues until 9 June 2014. Photo: Daniel Karmann/dpa
Vágólapra másolva!
Március 12-én a Barba Negrában fel lép az egyik legnagyobb thrash metal ikon, az Anthrax.
Vágólapra másolva!

Az 1987-es Among the linving lemez teljes tartalmával, meg egy rakat régi klasszikussal érkezik jövő tavasszal Magyarországra, a budapesti Barba Negrába az immár 35 éves Anthrax március 12-én.

A legendás New York-i thrash metal zenekar idén egy új lemezt is kiadott: a For All Kings már a tizenegyedik volt a sorban. A 2017-es év azonban nem csak erről, hanem az Among The Living című korongról is szól majd, ugyanis a ma már klasszikusnak számító albumot 1987-ben adták ki, vagyis jövőre lesz a megjelenés harmincadik évfordulója.

Scott Ian szerint ütős lesz a program Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann

Ennek apropójából fogják lejátszani az album összes dalát a turnént. Scott Ian gitáros elmondása szerint a zenekar igazán ütős műsort állított össze, amiben az Among The Living dalai mellett új nóták és régi kedvencek egyaránt helyet kapnak.

Itt egy videó arról, hogy az Anthrax a nu metal hullámot jócskán megelőzve, már 1991-ben belement, hogy a metált és a hip hopot vegyítsék a Public Enemyvel.