20 éves a legviccesebb pesti zenekar

Malacka és a tahó
Vágólapra másolva!
20 éves a Malacka és a Tahó, amit új albummal és koncerttel ünnepel. Ha még nincs programja ma estére, irány a Gödör Klub!
Vágólapra másolva!

A humoros, abszurd szövegeiről ismert Malacka és a Tahó 1996 májusában tartotta első koncertjét, azóta jelen van nemcsak a pesti klubokban, de számos fesztiválon is, sőt filmből (Buhera Mátrix) és sorozatból (Munkaügyek) is ismerhetjük a zenéjüket.

A zenekar 20. születésnapjára jelent meg a Malachúsz című lemez, amelyen többek között Víg Mihály, Maszkura és Torres Dani közreműködik, de hallható rajta például a Lóci játszik Csorba Lócija vagy a Kozmosz zenekar is.

Malackáék egy koncerttel ünnepelnek november 5-én a Gödör Klubban, itt is számos régi taggal, illetve sztárvendéggel találkozhatunk. A sima belépő egy ezres, 2500-ért viszont már a lemezt is megkapjuk, amellett, hogy bemehetünk a koncertre.

A Malacka és a tahó az utolsó próbán a stúdiózás előtt Forrás: Facebook/Malacka és a tahó

Este a Boogie Mamma is fellép egyéves szünet után, melletük a The Inspired Chicken Motel, a Vörösfenyő, a The Big Bunny Hall Swinger Club fordul még meg a színpadon, valamint A három kismalac "nagyzenekari kiskoncertjére" számíthatunk.

A Malacka és a tahó tagjai 2016-ban

Borovitz Tamás – ének
Molnár Anett – ének
Kandech Evelyne – ének
Bencze Boglárka – hegedű, ének
Galambos Zoltán – gitár
Kohut András – dobok
Korona Levente – basszusgitár
Szita Csaba – trombita
Volford András – szaxofon
Pál Szabolcs – billentyű