Ez lett a DreherFeszt hivatalos dala

SuperStereo
SuperStereo
Vágólapra másolva!
A SuperStereo és KRSA Fedezd fel! című száma lett az idei DreherFest hivatalos dala. Nem csupán azért, mert a klip egy részét a sörgyárban forgatták, hanem azért is, mert a zene tökéletesen visszaadja a fesztivál hangulatát, ráaádul a felfedezésről szól, amely egybevág a Dreher jelenlegi kommunikációjával is.  
Vágólapra másolva!

A SuperStereo és a PASO énekese, KRSA közös produkciója nemrég debütált: június 13-án töltötték fel a hivatalos videót a YouTube-ra. Ha a Dreher jól választott, és valóban a nyár egyik slágere lesz a Fedezd fel!, akkor nagy eséllyel segíthet a fesztivál hirdetésében is.

A dalt és a hozzátartozó videoklipet még az együttműködés előtt elkészítették. Laskai Viktor, a SuperStereo zenei producere azt mondta, véletlenül történt az egész. A Dreher gyártelepet csak azért választották a klip egyik helyszínéül, mert egy ismerősük ajánlotta. Nekik csak annyi kellett, hogy gyár legyen. Mikor elkészült a videó, megmutatták a Drehernek, és

látták, hogy felcsillan a szemük.

Kiderült ugyanis, hogy nem egyszerűen elcsípték a DreherFeszt hangulatát, de a márka kommunikációja is éppen a felfedezés körül forog, ezért külön örült neki a Dreher. A Fedezd fel! szövegét egyébként Tariska Szabolcs írta, a rap betétet pedig KRSA, azaz Tóth Kristóf, a PASO énekese adja elő.

Amellett, hogy a Dreher Sörgyárak kommunikációja is a felfedezés körül forog, a DreherFeszt is a felfedezés útját járja az elmúlt években, mivel

teljesen egyedülálló a kezdeményezés.

A zenei és az „underground sörfesztivál" ötvözetéről van szó, ráadásul a sörgyár területén, melyet csak erre az – idén már két napos – időszakra nyitnak meg a közönség előtt. A fesztiválon a közönség igényes és divatos zenéket hallgatva olyan sörspecialitásokat kóstolhat meg, amelyeket csak a fesztiválra főznek.

Szabó Enikő, a Dreher márkamenedzsere azt mondta,

Már régóta szerettek volna egy hivatalos dalt a sörfesztiválnak, és idén nem volt kérdés, hogy melyik lesz az.

A DreherFesztet idén augusztus 26-27-én lesz, a fellépők között a SuperStereo mellett ott lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Žagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers.