Nevessen még egy jót, mielőtt vége a Szigetnek

limp bizkit
Vágólapra másolva!
Olyan kemény zene lesz itt, hogy csak recsegnek-ropognak majd a Nagyszínpad deszkái.
Vágólapra másolva!

Itt az utolsó programajánló, amin felbosszanthatja magát. Kicsit nekünk is összeugrik a gyomrunk, és összefacsarodik a szívünk, de a Szigetnek ma este vége. Ezért is gondultunk arra, hogy egy kiváló kabaré előadást ajánlunk az olvasóinknak, hogy még utoljára virágba öltöztethessük a lelkünket. Ezt egy világszerte népszerű, úgynevezett pimp metál csapat mutatná be.

Bizony, eleinte nehezen vallottuk be még önmagunknak is, hogy ezen a napon semmit nem várunk jobban, minthogy láthassuk az őszes szakállú Fred Durstot kirohanni a világ ellen.

Hiszen mi más is lehetne viccesebb látvány, mint megnézni, hogy a Limp Bizkit tagjai hogyan játsszák el negyven év felett a méregzsákot. A koncert egyébként ezen kívül is nagyon szórakoztató lesz, ahogy a 2009-es voltos fellépésükről írtuk: az első perctől kezdve pontosan és profin játszanak, sőt akkor ráadásul odáig merészkedtünk, hogy a Radiohead szigetes koncertjéhez hasonlítottuk a játékukat.

A korábbi fellépéseket elnézve jó esély van arra, hogy megszólaljon a My Generation, a Take A Look Around és a Nookie. Abszolút a régi rajongóknak kedveznek.

Ezúton is mindenkinek köszönjük a figyelmet.