A férjem pont így néz ki női ruhában

J.K.Rowling
British author J.K. Rowling signs autographs outside the Odense Concert Hall after receiving the "Hans Christian Andersen Literature Award 2010" on October 19, 2010 in Odense. Every other year the International Board of Books for Young Peoplke (IBBY) presents the Hans Christian Andersen Awards to a living author and illustrator whose complete works have made a lasting contribution to children's literature. The Hans Christian Andersen Award is the highest international recognition given to an author and an illustrator of children's books. Her Majesty Queen Margrethe II of Denmark is the Patron of the Andersen Awards. AFP PHOTO - SCANPIX DENMARK - JENS NORGAARD LARSEN
Vágólapra másolva!
A Harry Potter írója Twitteren tudósított a wimbledoni teniszdöntőről, és úgy kiosztotta a Serena Williams testalkatán élcelődő trollt, hogy a fal adta a másikat.
Vágólapra másolva!

A Harry Potter-könyvekkel világhírűvé vált J. K. Rowling már régóta a Twitter nagymestere. Vagány riposztjait, csípős megjegyzéseit közel ötmillióan olvassák.

Az írónő a hétvégén a wimbledoni tenisztornáról is nagy kedvvel tudósította követőit. Serena Williams és Garbine Muguruza döntőjéről folyamatosan közvetített Twitteren.

Az író egy közös képe alatt tette egyértelművé, kinek is drukkol a meccsen. Az ok egyszerű:

Aztán egy látványos pont után Rowling azt írta, hogy akkorát kurjantott, mintha eltalálta volna a labda.

Ezek után belekezdett a Serena-himnuszba: "Imádom! Micsoda sportoló, milyen tökéletes szerepminta, micsoda nő!"

De az igazi Rowling-riposzt csak ezután következett. Amikor egy szűk látókörű olvasó megjegyezte, hogy Serena sikerének titka az, hogy olyan a testfelépítése, mint egy férfié, az írónő ezt írta:

Ja igen, a férjem pont így néz ki női ruhában. Idióta vagy.

Az elegáns és kemény ledorongolást 84 ezren osztották meg.