Mit nézzek ma a Balaton Soundon?

pusha t
Vágólapra másolva!
Az egyik legkeményebb rapper érkezik, akinek Kanye West csinált albumot. 
Vágólapra másolva!

Az utóbbi idők egyik legfelkapottabb rappere Pusha T, akinek az utolsó lemezét maga Kanye West rakta össze, és írt hozzá egy olyan számot is, ami jobb mint szinte minden, amit magának készített. Pusha T betörése nem előzmény nélküli, váratlan dolog volt, a Clipse nevű duó tagjaként több kritikuskedvenc albumot is csinált már.

Pusha t kőkemény rapper, rengeteget szövegel arról, hogy milyen drogos üzletekben volt benne, és hogy a rapsikerek ellenére is benne maradt a buliban. Gyakran emlegeti, hogy őt senki ne nézze új fiúnak, hiszen régóta csinálja már, és természetesen sokszor elmondja azt is, hogy ő amúgy a legjobb.

Amellett persze, hogy a drogos kalandjairól szövegel, vannak benne egészen érdekes utalások, amik alapján a fehér srácok is felkacaghatnak, elmondja például, hogy a fekete Ferris Bueller, ami az Egyesült Államokban kultfilmnek számít, de szóba kerül Ivan Drago is, aki Rocky ellenfele, és Dolph Lundgren játssza.

Ha valaha is álmodozott arról, hogy milyen lehet egy drogcsempész élete, egy retteg férfi hétköznapjai, aki elől inkább átmenne az utca túloldalára, akkor hallgassa meg Pusha T-t este kilenckor a Jager arénában. A rapper világban is rettegve tisztelik, nem egyszer beszólt már Drake-nek és Lil Wayne-nek is.