Hopp, ma szorul a hurok a finnyások nyaka körül

BS
Hopp, ma szorul a hurok a finnyások nyaka körül
Vágólapra másolva!
Mindannyian tudtuk, hogy az a nap is el fog jönni a Balaton Soundon, amikor nem ajánlhatunk nyugodt szívvel a zenerajongóknak semmit. Ha csak azt nem, hogy bámulják a fesztivál közönségét, és kutassák az új divatot. 
Vágólapra másolva!

Most bizony csúnyán magadra hagytak a szervezők. Eljött az idő, hogy a magad útját járd, tájékozódj, önállóan hozz döntéseket, mert itt már mi sem tudunk segíteni. Soha ne ess persze pánikba. A nagyszínpadon Afrojack- és Faithless-koncert lesz. Előbbi a legrosszabbak közé tartozik Steve Aokival, David Guettával és Hardwellel, utóbbit pedig annyiszor lehetett már látni, hogy nehéz egy kicsit is lelkesedni érte - bár azt kétségtelenül meg kell hagynunk, hogy a Faithlessnek egy király száma biztosan van.

Az eddig minimális izgalmat szállító Jager arénában is behúzták a kéziféket, és a feltörekvő amerikai hiphoposokat Anima Sound Systemre, Neóra és Punnany Massifra cserélte. Hajnalban egy kisebb Bloody Beetroots-buliba bele lehet nézni, ha valakinek az egész napos ostoba veretés nem lett volna elég. A többi színpad sem tud sajnos sok érdekességgel szolgálni: a Telekom arénában Pan-Pot és Chris Liebling nyomja, mindkettő Németországból, és megbízható, de valószínűleg korántsem forradalmi technóval érkeznek.

A Faithless-koncert egyébként még jól is elsülhet azok után, hogy három napig kellett Tiestót, Nicky Romerót, Axwellt és Hardwellt hallgatni a nagyszínpadon. Aki éppen belefáradt volna a szeletelésbe, most egy kicsit végre szétnézhet a fesztiválon, és rájöhet, hogy a fehér kanapés korszaknak végleg vége. Most a fekete kanapés éra és a színes gumifotelek és -asztalok korszaka jött el, a férfiak között újra hódít az oldalra csapható szütyő, újdonságként megjelent a aranytetoválás. A nők pedig beindítják a tengerészsapka-szezont.

Szavazzon!

Ki az idei Sound legbunkóbb előadója?