Nem zárható ki, hogy iszapbirkózni fog

Kim Kardashian Kanye West
NEW YORK, NY - MAY 04: Kanye West (L) and Kim Kardashian attend the "China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 4, 2015 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kettő az egyhez fizeti egy angol fogadási iroda, hogy Kanye Westet ki fogják fütyülni a Glastonbury fesztiválon. Nem álltak meg ennél. 
Vágólapra másolva!

Kisebb balhé lett, amikor márciusban bejelentették, hogy Kanye West lesz a nagy múltú fesztivál egyik fő fellépője. A kattant zenerajongók elárulva érezték magukat, aláírást is gyűjtöttek, hogy váltsák le a Piramis színpadon.

"Kanye West sértés a világ összes zeneszerető emberének. Rengeteget fizetünk azért, hogy elmenjünk a fesztiválra, ezért pedig elvárjuk a szórakoztatás egy magasabb szintjét" - mondta Neil Lonsdale, az aláírásgyűjtés elindítója.

"Kanye headliner helye még mindig meglehetősen kényes ügy. Néhány ital után könnyen elképzelhető, hogy a közönség ellene fordul" - indokolta a döntést röviden Jessica Bridge, a Ladbrokes fogadóiroda szóvivője.

Nemcsak erre lehet egyébként fogadni, hanem arra is, hogy egy óránál többet késik-e a rapper, vagy hogy nem játszik el egy számot sem - írja az New Music Express.

Annak viszonylag kicsi az esélye az iroda szerint, hogy Kanye West és felesége, Kim Kardashian iszapbirkózni fognak (százszoros pénzt fizet), de még mindig nagyobb, minthogy sátraznak a fesztiválon (ötszáz az egyhez).

Jaj, ezek a dilinyós britek!