Szikora Róbert verhetetlen a szurkolásban

Szikora Róbert Puskás Peti
Vágólapra másolva!
Szikora Robert segítsen mindenkinek megtisztulni! Sokan sejthették már, hogy több is lakozik ebben az emberben, és most végre bizonyítékot is találtunk.
Vágólapra másolva!

Oké, ezen őszintén tudtunk nevetni. Azoknak, akik azt feltételezték, hogy Szikora Róbert csak hablatyolt az X-Faktor zsűritagjaként, most leeshet az álluk. Az R-Go énekese ugyanis egy kis stúdiómunka után igazi szellemi vezetőként lépett újra a fényre a Biebers kvázi mentoraként.

Ha ebből a Quarton bemutatott kisfilmből csinálnának egy egyórás albumot is, simán verhetnék az olyan megtisztulást segítő felvételeket, mint az erdő hangjai vagy a bálnák sírása.

Ha valaki a popiparba igyekszik, és spirituális vezetőre vágyik, ne habozzon felkeresni Szikora Róbertet, az R-GO frontemberét, akiről egyébként azt tippelnénk, hogy tényleg jól együtt tud vibrálni a lökött de vérprofi Biebersszel.

Itt a Quarton mindig érdeklődéssel figyeltük a zenekar karrierjének az alakulását, most úgy tűnik, hogy koncertpromóban vagy műsorpromóban, vagy mindkettőben együtt tudtak valami színesebbet alkotni.

Mert a videó mellé járó sajtóanyag szerint április 25-én lesz koncert az Akváriumban, és szerepelnek a kevésbé szívderítő NAGY-SZÍN-PAD verseny elődöntőjében is. Szikora pedig nagy rajongójuk, és mindenben szurkol nekik.

A Sorryval, a Summer Love Ghosttal vagy a Stay-jel elég sokat tettek már azért, hogy a magyar könnyűzene egy kicsit izgalmasabb legyen, a koncertre látogató emberek menőbben, Magyarország pedig lakhatóbb. Szóval hajrá!