Ilyen bulival iktatták be Ringo Starrt a Dicsőség csarnokába

ringo starr, hall of fame, paul mccartney
Vágólapra másolva!
A hétvégén iktatták be Clevelandben a Rock & Roll Dicsőség csarnokába többek között Bill Witherst, Joan Jettet, Lou Reedet és a Beatles tagjai közül utolsóként Ringo Starrt. 
Vágólapra másolva!

"Ringo különleges. Amikor ő játszik mögötted, nem kell azon tűnödnöd és arra figyelned, hogy felgyorsít-e vagy lassít-e. Ő csak ott van, megbízhatóan. Hatalmas megtiszteltetés nekem, hogy beiktathatom a Rock and Roll Hall of Fame-be" - idézte a Rolling Stone Paul McCartney-t.

A ceremóniát csak május végén fogják sugározni a tévében, de kikerült egy-két felvétel Paul McCartney iktatóbeszédéről, és arról a buliról is, amit a beiktatás végén csaptak, amikor mindenki a színpadra ment, hogy együtt zenéljen a Beatles két legendájával.

"Ha nem ismered ezt a számot, akkor rossz eseményen vagy" - mondta Ringo Starr, mielőtt McCartney-val, és rengeteg zenésztársukkal együtt belekezdtek a With a Little Help from My Friends című 1967-ben kiadott Beatles-számba. A dalt eredetileg is Ringo Starr énekelte.

A második szám pedig az I Wanna Be Your Man volt, ami alatt Starr a dobok mögé ment, McCartney a refrént énekelte, Stevie Wonder harmonikával szállt be, a Green Day-frontember, Billie Joe Amstrong pedig egy gitárszólót tett hozzá a közös jammeléshez.