Farkasok vadásznak Kállay-Saunders Andrásra

kállay-saunders andrás, victory, klip
Vágólapra másolva!
Újabb klipet hoztak ki Kállay-Saunders első albumához: ezúttal a Victory kapott videót, amiben a sérült énekest farkasok veszik körbe, de aztán összebarátkozik velük.
Vágólapra másolva!

Az Euróvíziós Dalfesztiválon ötödik helyet szerzett énekes egy hónappal ezelőtt mutatta be az első albumát, a Delivery Boyt, ami címével a New York-i pizzafutár melójára emlékezik, és arra utal, hogy bár az álmai valóra váltak, ő semmit nem változott.

A legújabb klipes dalnak választott Victory éppenséggel nem valami erős.

Nincs benne egyetlen olyan dallam se, amit később fel tudnék idézni, ennek ellenére Kállaynak is a Quarton helye, mert ha ez vagy összességében a Delivery Boy nem is győzött meg minket, azt azért megmutatta, hogy Kállayéknek van elképzelése a zenéről.

A legjobb számok is egy kicsit küszködősek, hiányzik belőlük a lazaság, ami mondjuk a Bieberst vagy a Wellhellót sikerre tudta vinni, de vannak benne zeneileg tök frissnek ható részek, úgyhogy Kállayban megvan a lehetőség, hogy egyszer igazán emlékezeteset csináljon.

A következő klip jöhetne például a Fadedhez, a Love In The Darkhoz vagy a Get Uphoz, és akkor biztató vállveregetésnél komolyabb dicséret is kijárhatna.