Női hangon énekel Tom Hanks

Carly Rae Jepsen - I Really Like You, gif
Vágólapra másolva!
Az egykoron Call Me Maybe című slágerével hódító Carly Rae Jepsen egy remek popdallal tért vissza, nem beszélve a hozzá készült klipről, amelyben Tom Hanks csodálatos női hangon, brillírozva énekel. 
Vágólapra másolva!

Bár a kanadai énekesnő legújabb albuma csak nyáron érkezik, az első kislemez már meg is jelent I Really Like You címmel. A slágeres popdalnál azonban jóval érdekesebb a hozzá készült videoklip, hiszen szerencsére Jepsen nem a könnyebb – a srác találkozik élete szerelmével típusú – forgatókönyvet választotta, hanem ehelyett Tom Hankset szerezte meg főszereplőnek, aki végig tátogja a dalszöveget, útja során viccesebbnél viccesebb szituációkba keveredve.

Akinek pedig még ez sem elég, az a klip felénél arcba kapja Justin Bieber cameóját is, egy táncos flashmob formájában. Nagy meglepetésre azonban Bieber alig felismerhető, és végre egyszer nem is veszi túl komolyan magát.

A klip legviccesebb része az, amikor Jepsen és Hanks a forgatáson találkozik, majd utóbbi benyögi, hogy terhes. Bár így még sohasem láttuk az Oscar-díjas színészt, a végére mégiscsak egy dolog járt a fejünkben, hogy mégis hogy az istenbe vették rá erre a szerepre.