Adam Levine kínos pillanata

Adam Levine címlapi
Wheel of Musical Impressions with Adam Levine
Vágólapra másolva!
Ha az utánzás a legőszintébb formája a hízelgésnek, akkor popsztárjaink nagyon tudnak hízelegni kortársaikon. Lássuk, milyen előadókon szórakoztak.
Vágólapra másolva!

Adam Levine, a Maroon 5 frontembere, Ariane Grande, tinisztár és Christina Aguilera is vendégei voltak az amerikai Tonight Show-nak. A műsorban zenésztársaiktól kellett egy-egy dalrészletet előadniuk, a jóból a műsorvezető sem maradt ki.

Christina Aguilera, mint Britney Spears

A show készítőinek van humorérzéke, egy világ várta lélegzetvisszafojtva, amint Christina nagy vetélytársa, Brietney dalát énekeli. Előtte még énekel egy részletet Chertől, majd Shakirától is. Meg kell hagyni, ennek a nőnek azért még mindig őrületesen jó hangja van.

Adam Levine, mint ...

A világ egyik legszexisebb pasija, aki az idei Oscar-gála legjobb betétdal kategóriában is jelölt volt Lost Stars című dalával (a romantikus vígjáték, Szerelem hangszerelve film főcímdala) Frank Sinatrát énekelt, méghozzá nagyon jól. Michael Jacksont már kevésbé, azt inkább szerettük volna elfelejteni. Az énekes és zenekara legutóbb épp lakodalmas zenekarnak áll, Sugar című klipjükben rögtönzött koncertekkel lepték meg a vőlegényt és a menyasszonyt, és persze a násznépet.

Ariana Grande, mint Celine Dion

A botrányos tinisztár gyerekkorunk kedvenc Walt Disney főcímdalát, a Szépség és a Szörnyeteget adta elő, borzalmasan. Egyszerűen nem értjük, hogyan rajonganak ezért a nőért a mai kamaszok. Ariana Grande legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy legújabb videoklipjében elhozta a világvégét, méghozzá úgy, ahogy azt korábban csak alsó kategóriás filmekben láthattuk.