A világ legbénább kosarasai

Fall Out Boy Irresistible
Vágólapra másolva!
Szörnyen játszanak, mégis megnyerik a közönséget. Erről szól a Fall Out Boy legújabb, poénokban gazdag videoklipje. 
Vágólapra másolva!

A humor sosem állt távol az amerikai pop-punk csapat tagjaitól, amit mi sem bizonyít jobban, mint frissen megjelent videoklipjük, az Irresistible című hip-hop beatekkel tarkított dalukhoz, ami a legutóbbi, American Beauty/American Psycho nevet viselő albumukon kapott helyet. Az immáron hatodik nagylemezét kiadó zenekar pedig lassan újra a csúcson találja magát, pont ott ahol a több mint 3 éves szünet előtt abbahagyta. A visszatérés tehát sikeres, nem beszélve a dalokról, melyek szépen kúsznak felfelé a listákon.

Az Irresistible VHS korszakot idéző klipjében, a pihent agyú srácok edzőruhában tűnnek fel egy nyílvános kosárpályán, ahol egy náluk erősebb, jóval magasabb és képzettebb csapat ellen állnak ki. Meglehetősen csúnyán ki is kapnak, de idióta próbálkozásaikkal, furcsa mozgásukkal és legkevésbé sem a kosarazáshoz hű dobásaikkal megnyerik maguknak a közönség szeretetét.

A szórakoztató videó nem is akar több lenni mint ami, felvállalva saját banális elemeit, elröppenő kezekkel, bábuként földre hulló emberekkel, és nem utolsó sorban béna vizuális effektjeivel. Azonban a megtekintés előtt nem árt kikapcsolni az agyunkat.