Lakodalmas zenekar lett a Maroon 5

Maroon 5, Sugar
Maroon 5
Vágólapra másolva!
Vadonatúj, Sugar című klipjükben rögtönzött koncertekkel lepik meg a vőlegényt és a menyasszonyt, no és persze a násznépet. Hogy mi lesz ebből?
Vágólapra másolva!

Nagyon hangulatos klipet dobott össze a Maroon 5 funkys pop dalukhoz, a Sugar-hoz A legutóbbi, egyszerűen csak római ötössel jelölt albumukon szereplő dalhoz az a David Dobkin rendezett klipet, aki 2005-ben az Ünneprontók ünnepét, a nagy sikerű vígjátékot is rendezte. Ez az a film, amelyikben a két szerencsétlen srác az esküvők oldott hangulatát kihasználva próbál csajozni. Hát a rendező valóban jól ismerheti a ceremóniákat, hiszen nagyszerű ötletet sikerült a képernyőre vinnie.

A klipben a zenekar Los Angelest járva különböző esküvőkre merészkedik be úgy, hogy a technikusok egy nagy fehér lepel mögött rakják össze a felszerelést, amire már a násznép is kíváncsian felfigyel. A menyasszony és a vőlegény pedig egyáltalán nem érti, mi történik körülöttük. Amikor viszont lehull a lepel, hihetetlen extázis tör ki belőlük és a vendégekből, és eszméletlen buli követett.

Az egyszerű ötlet amolyan feel-good életérzésű klipet szült, melyet az énekes, Adam Levine a következőképp kommentált: Hihetetlen élmény volt, fogalmam sem volt róla, hogy ilyen megsemmisítő jellegű extázist váltunk ki a vendégekből és a házaspárból. A legfontosabb pedig az, hogy ennyi embernek tudtunk felejthetetlen élményeket okozni.

A rendező, aki ráadásul Adam régi jó barátja, már egy jó ideje tervezte a közös együttműködést, és nagyon nem bánta meg. A pályafutásom során a Sugar elkészítése volt az egyik legjobb élmény, és az, hogy együtt dolgozattam Adammel és a srácokkal – tette hozzá David Dobkin. A klip január 17-én debütál a VH1 Top 20-as listáján, azonban online már megtekinthető: