Ilyen lenne a pornó dicső himnusza?

Vágólapra másolva!
A világ egyik legnagyobb pornóoldala dalverseny keretében kereste himnuszát. Íme a győztesek.
Vágólapra másolva!

A tavalyi évben a világ egyik legnagyobb pornóoldala, a Pornhub indított egy online dalversenyt, melyben az oldal himnuszát keresték. A zsűrik között olyan nevek is szerepeltek, mint az amerikai rapper T-Pain és többek között Beyoncé-, 50 Cent- és Christina Aguilera-lemezeken is dolgozó producer, Scott Storch. Miután több ezer nevezést kaptak szerte a világból mindenféle műfajt érintve, beleérte a rockzenekarokat, rappereket és DJ-ket, a zsűri meghozta döntését, és a még újoncnak számító Pornhub Records kihirdette az eredményt. A győztesek Jordan Royale és Mihannah Zhang 5000 dollárt kaptak, hogy videót is készítsenek a dalaikhoz. „Olyan dalt kerestünk, amely megfelelően reprezentálja a Pornhub közösséget, Jordan és Mihannah szerzeményei pedig pont ilyenek. Ügyesen kidolgozva saját személyiségüket tették bele a dalba, és pont azt, amit mi kerestünk a hivatalos himnuszunknak” – nyilatkozta a Rolling Stones magazinnak a Pornhub vezetője Corey Price. A győztes dalokhoz készült videoklipeket a pornósite főoldalán teszik majd közzé, amelyekhez videónként minimum ötszázezres nézettséget garantálnak. A győzelem azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Pornhub Records le is szerződik a nyertesekkel.

Jordan Royale – Pornhub Anthem

Jordan Royale EDM-be sűrített rapdala, a Pornhub Anthem nem éppen visszafogott őszinteségéről híres, hiszen már az első két sor is kipakol mindent, amit nem biztos, hogy hallani szeretnénk: „Imádom nézni a pornót, amikor rossz napom van, ha kiverem, minden fájdalom elszáll”. A refrén pedig szimplán csak az oldalt dicsőíti: „Pornhub, mindennap, mindennap, mindennap.”

Mihannah Zhang – You Make Me Feel Like

A másik győztes Mihannah Zhang punk-rockos dala, a You Make Me Feel Like szövegét tekintve már egy jóval konszolidáltabb darab, főként az énekes Mihannah sorok utáni nyögésére appelálva, melyet a visszatérő „Pornhub-three-four” beszámolás helyez némi keretbe.