Paul McCartney Joe Cocker haláláról: „Rengeteget adott a világnak, és mindnyájunknak hiányozni fog”

paul mccartney
Vágólapra másolva!
Paul McCartney mellett Ringo Starr, Steven Tyler, Frank Turner és Bryan Adams is megemlékezett a tegnap elhunyt énekesről. 
Vágólapra másolva!

Az interneten emberek milliói rótták le tiszteletüket a tegnap elhunyt Joe Cocker iránt. A számtalan Facebook- és Twitter-bejegyzés mellett zenésztársak, jó barátok is megszólaltak, úgy mint Paul McCartney, Ringo Starr, StevenTyler, Frank Turner és Bryan Adams.

A Mirror magazinnak adott megindító közleményében az egykori Beatles-tag, Paul McCartney így nyilatkozott: „Nagyon rossz volt hallani, hogy Joe elment. Ő egy kedves, északi srác volt, akit nagyon szerettem, és ahogy nagyon sok ember, én is imádtam, ahogy énekel. Különösen le voltam nyűgözve, amikor úgy döntött, feldolgozza a With A Little Help From My Friends című dalunkat... emlékszem rá és Denny Cordellre, amikor átjöttek a stúdióba Saville Row-ba, és megmutatták, mit alkottak. Teljesen kifordította a dalt, egyfajta soulhimnusz lett belőle, és én örökké hálás leszek neki, hogy ezt így megcsinálta... Nagyon régóta ismerem, sajnálattal hallottam, hogy beteg, és most nagyon szomorú vagyok, hogy elment. Nagyszerű srác volt, szeretetreméltó ember, aki rengeteget adott a világnak, és mindnyájunknak hiányozni fog.”

McCartney mellett egy másik egykori Beatles-tag, Ringo Starr a Twitter-oldalán emlékezett meg zenésztársáról: „Viszlát, és Isten áldjon, Joe Cocker. Egy jó barátod. Béke és szeretet. R.” Az Aerosmith énekese, Steven Tyler szintén a Twitter-oldalán emlékezett meg: „Örökké szeretünk, mindig hiányozni fogsz. RIP Joe Cocker.”

Frank Turner brit énekes a következőket írta: „Szörnyű hallani, hogy Joe Cocker elment. Hihetetlen énekes.” A szintén népszerű Bryan Adams is a Twitter-oldalán posztolt: „Joe Cocker meghalt. RIP jó barátom, te voltál az egyik legjobb rockénekes a világon.”