Az AC/DC dobosát ismét bilincsben vitték el a rendőrök

Gyilkosság megszervezésével vádolják Phil Ruddot
Vágólapra másolva!
Csak néhány napja, hogy átmenetileg felfüggesztették Phil Rudd ügyét, a dobos azonban máris újra bajba sodorta magát. Felfüggesztésének szabályait megszegve utcai veszekedésbe és autós üldözésbe keveredett. 
Vágólapra másolva!

Bár ártatlannak vallotta magát a minap a bíróságon, még mindig halálos fenyegetéssel és kábítószer-birtoklással vádolják. Állítólag pont az ügy egyik szemtanújával találkozott egy kávézó előtt, aki valószínűleg a régi testőre. A dolog ott kezdett elfajulni, amikor az ismeretlen férfi közölte Ruddal, hogy "már nem dolgozom neked" , majd meglökte őt. A dobos elesett, és elszakadt nála a cérna, úgy tűnt, nincs is teljesen beszámítható állapotban. Az nem teljesen világos, hogy ez előtt, vagy ez után, de a két férfi még autóval is üldözte egymást, és rendőrök kapcsolták le őket.

Ruddot azonnal bevitték újra a bíró elé, aki szigorította a szabályokat: a február 10-i tárgyalásig a dobos nem fogyaszthat kábítószert sem. A zenész ügyvédje szerint a szemtanúval védence nem szándékosan találkozott, hanem véletlenül futott össze a kávézóban. Ettől függetlenül az eset belekerül Phil Rudd bírósági aktájába.