Sztárok tweetjeit énekli az acapella kvintett

Kate Perry tweetje
Kate Perry tweetje
Vágólapra másolva!
Mire nem jó a Twitter?! Az MTV összeszedte a tweeteket, a Pentatonix pedig megénekelte. 
Vágólapra másolva!

A Pentatonix névre hallgató, öttagú énekegyüttes - akik az NBC Sing-Off című műsorának harmadik évadában lettek közismertek - korábban olyan produkciókkal hívta fel magára a figyelmet, mint az Ariana Grande feldolgozásuk vagy a Sam Smith/Disclosure/Naughty Boy mash upjuk:

De megénekeltek ők már egy teljes Beyoncé-albumot is hat percben összefoglalva. A napokban azonban az MTV News kérésére egy még különlegesebb videót készítettek: sztárok Twitter-bejegyzéseit öntötték dalba. A bejegyzéseket az MTV News munkatársai válogatták össze. Az alábbi videóban a One Direction-ös Harry Styles, Katy Perry és a Farkasbőrben sztárja, Dylan O’Brien tweetjeinek Pentatonix-feldolgozását itt hallgathatjuk meg.

A csapatnak egyébként nemrég jelent meg a harmadik lemeze, PTX, Vol. III címmel, de egy karácsonyi lemezre is készülnek. Elmondásuk szerint Mariah Carey klasszikusát nem találjuk majd az albumon, de Disney-daltól az indieslágerig széles lesz a dalok palettája, sőt saját szerzeményt is hallhatunk majd.