Szimfonikusok, hangos metál, cirkusz és őrületes technoparti - A következő egy hét programjai

Vágólapra másolva!
A következő egy hétben sok mindenről lemaradsz, ha otthon maradsz.
Vágólapra másolva!

Szeptember 4. (csütörtök)

Spanish Wax - Akvárium klub (Volt Music Bar)

A Fish! zenekar énekese, Krisztián ’Senior Hal’ művésznéven DJ-ként jó pár éve mozgolódik, partnerével együtt immár két éve Spanish Wax néven heti rendszerességgel játszanak a nagyobb budapesti klubokban, és az idén nyáron több fesztiválon is felléptek. Rock gitárok nélkül, slágerek másképp, popon innen, műfajokon át... hajnalig!

Belépő nincs

Grencsó Kollektíva Hétköznap feat. Lewis Jordan (USA) & Barabás Lőrinc - 10. Újbuda Jazz Fesztivál

A magyar avantgárd jazz doyenje, Grencsó István lép fel ezen az estén zenekarával, valamint egy igazi világsztárral, Lewis Jordan altszaxofonistával és kedvenc trombitásunkkal, Barabás Lőrinccel.

Belépő: 1500 Ft

Junkies - Barba Negra Track

Mindössze egyetlen alkalommal, ezen az estén láthatja újra a közönség az eredeti Szekeres-Barbaró-Somogyi-Church felállásban a zenekart.

Belépő: 1500 Ft

Szeptember 5. (péntek)

Zagar feat. Mc Kemon, vendég: Anima Sound System - Budapest Park

A magyar elektronikus zenei színtér két meghatározó zenekara ad közös nyárzáró koncertet. A Zagarhoz csatlakozik erre az egy koncertre az Irie Maffiás MC Kemon, aki a dubosabb hangvételű dalokban közreműködik majd.

Belépő:

09. 04. 8.00-ig: 1499 Ft
Helyszíni jegy: 1999 Ft

Lord - Barba Negra Music Track

A hazai öregiskolás hard rockot játszó szombathelyi legenda, a Lord zenekar a Trackben nyitja az őszi szezont.

Belépő: 1500 Ft

23. Tilos Rádió-születésnap - Dürer-kert

Az elektronikus zenei partiéletet a kilencvenes években meghatározó rádió „házibulija” a kertben (hacsak nem szakad le az ég) és a nagyteremben zajlik majd. Lesz bográcsozás, meg persze zene minden mennyiségben: a kertben már délután négytől DJ Kolbásszal, majd Specko Jedno-koncerttel. Este tizenegytől durvul a buli, mikor Zotyka után éjféltől Minek és Minich back-to-back-szettje következik, miután Vektor és Savage DJ-znek, sanszosan egészen kemény drum'n'bass-szel. Megy majd a veretés a nagyteremben is, ahol este tíztől reggel hatig In:form, Drs, Keyser, Bal 5000, Beta, és Gaulamin aka Christian lépnek föl.

Belépő nincs

Uzipov, BABEL - A38 Tetőterasz

Az utóbbi idők egyik legizgalmasabb földalatti metálprodukciójától, az Uzipovtól és a 2013-ban alakult indierock bandától, a BABEL-től lesz hangos a terasz péntek este.

Belépő: 500 Ft

Molnár Tamás és a zongorista (szerzői est), vendég: Járai Márk - A38 Hajó

Molnár Tamás szerzeményei a megszokottól intimebb hangulatban, zongorára hangszerelve szólalnak meg a Hajó koncerttermében. Az alapvetően lírikus előadást, a dalok mögött meghúzódó őszinte, szellemes történetek, valamint vendégművészek tesznek különlegesen emelkedetté.

Belépő: 2200 Ft

Sex & the City party - Hello Baby Bar

Egy este csak csajoknak és Sarah Jessica Parker-rajongóknak.

Belépő:

Férfiaknak 2000 Ft (ebből 1000 Ft lefogyasztható)

Hölgyeknek ingyenes

VIP belépő: 10 000 Ft

Szeptember 6. (szombat)

MR2 Szimfonik Live 4 - Millenáris Park

Negyedik alkalommal rendezik meg a Szimfonik Live koncertet a Közmédia Napján. Idén kizárólag magyar nyelvű dalok hangzanak el népszerű hazai énekesek és az MR Szimfonikusok közös előadásában.

Az idei fellépők: Bocskor Bíborka (Magashegyi Underground), Marsalkó Dávid és Járai Márk (Halott Pénz), Pásztor Anna (Anna & the Barbies), a Mystery Gang, ByeAlex, Szabó Balázs, Ligeti György (We Are Rockstars, Zagar), Odett, Deniz, Yorgos (Balkan Fanatik), Papp Szabolcs (Supernem), Kéri András 'Columbo' (Irie Maffia, Brains), Prieger Fanni (Anima Sound System), Kamau Makumi (Mary PopKids), Lovasi András (Kiscsillag) és Bérczesi Róbert

Belépő nincs

Quimby, vendég: Vasárnapi Gyerekek - Budapest Park

A nagy sikerű májusi koncertjük után, hol máshol tarthatná szezonzáró koncertjét a Quimby, mint a Budapest Parkban. Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara ez alkalommal se adja alább. Célja, hogy olyan koncertet varázsoljon a színpadra, amivel emlékezetes, izgalmas élményt ajándékozhat a közönségnek.
A zene, a látvány, a hangulat mind garancia arra, hogy ismét egy felejthetelen élménnyel legyen gazdagabb a közönség.

Belépő: 3500 Ft

Speedy J - Corvintető

A holland Speedy J már 1990 óta tolja a technót, és ennyi idő alatt, sőt sokkal korábban annak egyik vezéregyéniségévé vált. Már első megjelenései is korszakalkotóak voltak, sok-sok évre meghatározva a szcéna alakulását. Sikereit meglovagolva teljes művészeti szabadságot harcolt ki magának, 2008-tól van saját kiadója, az Electric Deluxe, mely mára az egyik legnagyobb techkiadóvá nőtte ki magát. Speedy J szettjei mindig aktuálisak, robbanékonyak, előremutatóak, így bevonzzák a komplexebb, intelligens technót kereső tömegeket. Várhatóan éjjel egykor kezd, és öt órán át, tehát egészen hatig játszik.

A Koncertblogon bővebben olvashatsz a buliról, és még jegyet is nyerhetsz - kattints ide!

15. OSG Fesztivál - Városligeti Műjégpálya

A zenészek és extrém sportolók mellett, a breaktánc, a yoyo, a street workout, a freestyle foci és a graffiti mesterei is birtokba veszik a Városligeti Műjégpályát.

Fellép: Lloyd Banks (US), Alkkezdet Phiai, Hősök, DSP, Beerseewalk, Deniz, Killakikitt, Snowgoons (D),T-Kyd, Barbárfivérek, Vészkijárat, Jambalaya, NKS, Funktasztikus, Mikee Mykanic, Kool Kasko.

Belépő: 1000 Ft

Szeptember 8. (hétfő)

Recirquel: A meztelen bohóc - Művészetek Palotája

Az első magyar újcirkusz-társulat előadásában lehull az álarc a mindig mosolygós bohócról. Az artisták olyan lelki tájakra, kivételes belső utazásra invitálják a nézőt, amelynek során eltűnnek a valódi lényeget fedő és óvó rétegek. A látványos és nagyszabású, élő zenével kísért, táncosokkal kibővített produkcióban útitársaink és kalauzaink a Recirquel ifjú artistái, akik több hónapos kemény felkészülés után lélegzetelállító, Magyarországon még sosem látott, új trükkökkel kápráztatják el régi és legújabb rajongóikat.

Belépő: 2900, 3500, 4500 Ft

Szeptember 9. (kedd)

Blondie, vendég: Odett - Budapest Sportaréna

A legendás zenekar koncertjéről és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékról itt olvashatsz!