Szeretnél részt venni a Blondie próbáján? Játssz velünk!

Blondie
A Blondie jelenlegi felállásban.
Vágólapra másolva!
Három főt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak kérdésünkre. 
Vágólapra másolva!

A kérdés: Ki lesz az előzenekar a Blondie budapesti koncertjén?

A helyes választ beküldők között kisorsolunk három főt, akik részt vehetnek a Blondie délutáni hangbeállásán és próbáján szeptember 9-én délután. A megfejtéseket 2014. szeptember 4. éjfélig várjuk az alábbi e-mail címen. Az e-mail tárgya Blondie legyen, a levél pedig a megfejtés mellett tartalmazzon egy telefonszámot és címet, amelyen értesíthetjük.

A játékosok a játékban való részvétellel, azaz a megfejtés e-mailen való elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték-szabályzatot.

A nyereményjáték-szabályzatot itt olvashatja!

A Blondie jelenlegi felállásban. Forrás: Live Nation

Korábbi játékunk nyertesei: De Boer Szilvia, Szabóné Novai Magdolna és Ünnep Zsófia. Mindhárman páros belépőjegyet nyertek a legendás Blondie koncertjére.

A zenekar nem a látványban, hanem az élő zenében hisz, éppen ezért kis felszereléssel és létszámmal utaznak, a budapesti előkészületekbe is csupán 22 magyar fog segíteni nekik. A közel 200 négyzetméteres színpadon a hátteret egy 3 kivetítőből álló fal adja, amelyeken az élő képek mellett archív bejátszások és látványelemek is színesítik a koncertet.

A Blondie tagjainak 40 év után sincsenek extra kérései, az öltözőbe is csupán kanapét, állólámpát és tükröt kértek. Helyi ételeket és italokat fogyasztanak majd, nem utazik velük saját szakács sem. Az egyetlen extrább kérésük a helyi lemezboltok listája volt, amit napjainkban sajnos már nem is olyan egyszerű teljesíteni.

A banda Isztambulból érkezik Budapestre, és körülbelül este 21 óra magasságában lép majd színpadra 2 órás programjával, amely garantáltan az összes nagy slágerüket tartalmazza a One Way Or Another és a Maria-tól kezdve a Call Me és az Atomic-on keresztül a Heart Of Glass, a Hanging On The Telephone és a Dreaming katarzisáig.

Debbie Harry Forrás: Live Nation