P!nk countryalbumon dolgozik

pink p!nk taylor swift
P!nk és Taylor Swift
Vágólapra másolva!
A napokban megjelent P!nk legújabb countryalbumának első dala. Néhány hete pedig Taylor Swift Shake It Off klipje debütált. A két énekesnő mintha felcserélte volna helyét a show-bizniszben. 
Vágólapra másolva!

Tény, hogy Taylor Swift már korábbi klipjeiben is elindult a pop irányába, mára azonban egyértelműen kimondható a váltás is. Aviciinek viszont sikerült olyannyira aktualizálnia a countryzenét, hogy még P!nk is elcsábult, és új terepre lép. Hamarosan megjelenik countryalbuma, oldalán a kanadai zenésszel, Dallas Greennel. A duó neve You + Me, az amerikai népzenével fűszerezett albumot pedig Rose Ave-re keresztelték.

A két tehetséges muzsikus nem először dolgozik együtt, viszont az anyag iránti lelkesedése kitűnik P!nk tweetjében, ugyanis “új gyermekének” nevezi a friss produkciót.

Akik követik a 35 éves énekesnő karrierjét, azok számára nem meglepő, hogy igyekszik a lehető legtermészetesebben megmutatni a tehetségét, minden műfaji korlát nélkül. Ráadásul P!nk vérprofi, és minden jól áll neki a levegőben repkedéstől a pink frizurán át az anyaszerepig. Szerintünk.