Magyarországon teljesítette a jeges vizes kihívást David Hasselhoff

David Hasselhoff, Ice Bucket Challenge
David Hasselhoff Magyarországon teljesítette a jeges vizes kihívást, majd kihívta ki az összes Baywatch rajongót!
Vágólapra másolva!
David Hasselhoffot is elérte az Ice Bucket Challenge. A világsztárt itt, nálunk öntötték nyakon egy vödör jéggel az Acceleration 2014 által szervezett "Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff!" 6. állomásán. Augusztus 29-én este látványos időutazás részesei lehettek, akik Mogyoródra látogattak. 
Vágólapra másolva!

Látványos showműsorral fogadta a hazai, közel tízezres közönséget a "Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff". Az est házigazdája a Knight Riderből és a Baywatchból ismert David Hasselhoff volt, akinek Looking for Freedom című slágerét egy emberként énekelte mindenki, és aki nálunk teljesítette a világon néhány hét alatt végigsöprő jeges vizes kihívást, méghozzá Baywatch életmentő ruházatban.

David Hasselhoff Magyarországon teljesítette a jeges vizes kihívást, majd kihívta ki az összes Baywatch rajongót! Forrás: Red Lemon Media

A világsztárt szexi táncoslányai által körülvéve öntötték le egy vödör jéggel - a közönség legnagyobb örömére. David Hasselhoff ezután kihívta a Baywatch csapatát és a Hungaroring egész közönségét a feladatra.

A Mogyoródra látogatók pirotechnikával, füst és konfettiágyúval felturbózott teltházas retró partiban vettek részt, ahol olyan sztárokkal buliztak együtt, mint Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap! Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven vagy az angol szex szimbólum Samantha Fox, aki ugyan nem énekelt élőben, de legalább tisztességgel végigtáncolta a koreográfiát.

Celebrate the 80's & 90's with the Hoff fesztivál - Twenty 4 Seven Forrás: Red Lemon Media

A 47 éves énekesnő még mindig elképesztően dögös, a lábaira pedig a huszonéves lányok is irigykedhetnek. Mindössze négy számot adott elő, de így is mellbedobással győzött. Sabrina viszont csalódás volt még a rajongóknak is. A produkciója mindössze két dalból állt, némi tánccal. A közönség többet mozgott a Boys, boys, boys című slágerére, mint ő maga.

A több ezer ember a helyszínen egyértelműen szórakozni jött. Nem kinevetni jöttek, hanem imádni a 30 évvel ezelőtti kedvenceiket. Szinte mindenki tudta kívülről az összes dalszöveget, a 90-es évek klipjeiből merített koreográfiákat táncolta, és közben a régi emlékeiről mesélt barátainak.

Celebrate the 80's & 90's with the Hoff fesztivál - Vengaboys Forrás: Red Lemon Media

A közönség átlag életkora 35 volt, és elég sokan még gyerekeiket is magukkal vitték a partyra. A koncertek között vetített retró videoklipek a 80-as, 90-es évek emlékezetes eseményeit elevenítették fel és a korszak legforróbb hangulatú bulijaiba repítették vissza a tomboló tömeget. A We Are The World bejátszásnak pedig legalább akkora sikere volt, mint a Rhythm is a Dancernek.

Haddaway volt az egyetlen, aki fél-playback verzióban lépett fel. Végig kommunikált a közönséggel, sokat énekeltette őket, bár nagy erőfeszítést nem igényelt, mert a rajongók maguktól is skandálták a What is Love-ot teli torokból.

Snap! a színpadon 2014. augusztus 29-én Mogyoródon. Forrás: Red Lemon Media

A sztárok mellett a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is jelen volt a bulin. amivel mindenki fotózkodni akart, így egész este sorban állás volt a kordonnál.