Szólóban táncolok, érted ;)

Indiana, videoklip
Indiana: Solo Dancing videoklip
Vágólapra másolva!
Indiana Solo Dancing című száma nem csinál titkot abból, hogy valójában nem a szólótáncról, hanem a maszturbálásról szól. Akkor vajon miért babot pöckölnek meg lovat kötöznek a klipjében?
Vágólapra másolva!

Hát azért, mert a "flicking the bean" és a "roping the pony" egyaránt a maszturbációt jelentő szleng kifejezés (előbbi specifikusan nők által végzett tevékenységre utal). Az egész videó ilyen idiómák szó szerinti ábrázolása, vagyis olyan, mintha egy magyar klipben megjelenne megjelenne egy öt combú asszony, hokiznának, répát hegyeznének és bohócot políroznának. Így amellett, hogy szépen fényképezte és ügyesen vágta össze a Rob & Rob duó, a videó kiválóan alkalmas angol nyelvi ismereteink elmélyítésére. Arról nem is beszélve, hogy a szám is tök jó.

Akinek kis segítségre van szüksége, esetleg még többet tanulna, itt van 500 (!) angol kifejezés az önkielégítésre, és még itt is néhány. Megnyugtatásképpen pedig innen kiderül, hogy az anyanyelvűek sem feltétlenül értenek mindent a videóból. Mint az közismert, rengeteg popdal szól többé-kevésbé nyíltan a témáról, itt van egy negyvenes lista 2011-ből.