Az egész világ Miley Cyrus apján röhög

Billy Ray Cyrus, Buck 22, seggrázás, videoklip
Billy Ray Cyrus, Buck 22, seggrázás, videoklip
Vágólapra másolva!
Egy időben Miley Cyrusról kellett elmondani, hogy ő Billy Ray Cyrus country-sztár lánya, aztán ez megfordult. Most viszont Billy úgy döntött, hogy tesz arról, ne csak Miley miatt kerüljön a hírekbe.
Vágólapra másolva!

Billy Ray Cyrus legnagyobb slágerének, az 1992-es Achy Breaky Heartnak új, Buck 22 által felügyelt "rapes" változatának klipjében az amerikai tévés veterán, Larry King jelenti be: megjöttek az ufók! Kiderül, hogy azért, hogy elrabolják Billyt és fiatal fekete barátját, aki aztán Buck 22-vá változik. Szerencsére azonban az idegenek olyan bombanők, akik a testükből csak a feltétlenül szükségeset takarják le, az arcuk pedig ilyen furára (űrlényesre?) van festve. Nagyon szeretnek bulizni, a seggüket rázni, és valami fura űrdrogot fogyasztanak. Billy Ray Cyrus sokat gitározik, bár gitár alig szerepel a dalban, dutch house-os vuttyogás annál több. Még egy hegedülő bombaufónő is akad.

A sajtóban izgalmas versengés indult, ki tudja viccesebben fikázni a dalt és a videót. A legjobb az Uproxx megjegyzése: "Hol van most Miley, amikor a papájának szüksége volna kijózanító, megnyugtató jelenlétére, és arra, hogy karrierjét biztos kézzel terelgesse?" A Cosmopolitan szerint a videó ahhoz hasonló érzést vált ki, "mintha a szüleiddel füveznél". Többen felteszik a kérdést, hogy mit keres itt Larry King, avagy: "milyen szörnyű titkot tud róla Billy Ray Cyrus, hogy ebbe belekényszerítette?"

Buck 22-ról amúgy senki nem hallott korában, viszont honlapja szerint nemcsak hogy Bill Elliott színész-jazzdobos és Dionne Warwick gyermeke, hanem Grammy-díjas, elképesztő lemezeladásokkal büszkélkedő producer, aki nemrég rájött, hogy a country lesz az önkifejezési formája. Az új változat az ő ötlete volt. Érdemes még megjegyezni, hogy az Achy Breaky Heart nemcsak hatalmas, de sokak által őszintén gyűlölt sláger. Újra itt "a refrén, amit éveken át próbáltál kitörölni az emlékezetedből" - kommentál például a Rolling Stone.