Ebben a klipben csontrészeg vagyok

Oasis, Whatever, videoklip, Noel Gallagher, Liam Gallagher
Oasis: Whatever videoklip
Vágólapra másolva!
Az Oasis-klipeket összegyűjtő Time Flies 1994-2009 DVD 2010-ben jelent meg, de a napokban került fel a YouTube-ra Noel Gallagher legviccesebb aranyköpéseinek válogatása.
Vágólapra másolva!

Ezek vannak olyan viccesek, hogy még aktualitás hiányában is beszámolt róla több lap - itt, itt és itt is vannak leírt részek a legjobb beszólásokból. A szöveg tele van káromkodásokkal, valamint az Oasis-klipek és általában a klipek mint olyanok iránti közönnyel, sőt utálattal. Ezt Noel Gallagher ki is mondja (képzeljünk a következő szövegbe vagy tíz fuckingot): "Utálom a klipeket. Utálok mindent, ami velük kapcsolatos. Utálom, hogy egy vagyonba kerülnek. Utálom, hogy reggel nyolckor ott kell lenned a forgatáson, és másnap reggel nyolcig ott is kell maradnod. Nem bírom, hogy akik csinálják őket, azt hiszik, hogy az Apokalipszis, mostot csinálják, és minden egyes jelenet a legfontosabb. Akkor még rendben volt, amikor ment a Chart Show és hasonlók, de érted, ki a franc néz ma klipeket? Senki. Az egész egy átverés."

Ennek megfelelően Noel Gallagher nem is igazán tudja, hogy saját együttesének videóiban mi történik ("Ne már, egy ember, akinek hurkából van a lába? Ilyen a valóságban nincs is!"). Nagyon szépen összefoglalja az Oasis kliptermését: "Ha szükséged van négy csávóra, akik lassítva mászkálnak, mi vagyunk az embereid"; illetve a végén: "ezt tudjuk: sétálni és zenélni. Egyszerre a kettőt. Meg unottan nézni." Egyébként a klip, amelynek a forgatásán csontrészeg volt, a Whatever.