Vágólapra másolva!
Egy 28 éves svájci metálrajongó stage divinggal próbálkozott, de nem jól kapták el, és a földre esett. Felállt, kórházba vitték, de ott meghalt.
Vágólapra másolva!

A nálunk is sűrűn megforduló Suicidal Tendencies a fő zenekar a Persistence Touron, amelynek svájci állomásán, január 22-én történt az eset; a Blabbermouth nemrég számolt be róla svájci cikkek alapján. A Solothurn városban található klub vezetője szerint a földre esett férfi felállt és járni is tudott; kezet mosott, és haza akart menni. A – klubvezető szerint munkájukat jól végző – biztonságiak és egészségügyiek azonban ragaszkodtak hozzá, hogy kórházba menjen. Ott a férfi epilepsziás rohamokat kapott, majd január 24-én meghalt. A svájci rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy tragikus baleset történt, de a szokásos eljárásrend szerint megvizsgálják a körülményeket.

A Blabbermouth emlékeztet arra, hogy nemrég egy részben hasonló eset kapott nagy nyilvánosságot: a Lamb Of God 2010-es prágai koncertjén egy 19 éves rajongó zuhant le a színpadról. Ő is felállt, még haza is ment, ám aztán rosszul lett, és a kórházban meghalt. A Lamb Of God énekesét azzal vádolták, hogy ő lökte le rajongóját, ám végül 2013-ban felmentette őt a cseh bíróság.