Vágólapra másolva!
A zamárdi fesztivál szervezői félóránként hoznak nyilvánosságra egy-egy idei fellépőt a Facebookon. A Disclosure, a Rudimental, Baauer és Sven Väth is jönnek, akárcsak Ricardo Villalobos.
Vágólapra másolva!

Az idei MasterCard Balaton Sound fesztiválra már tavaly december óta lehet kapni belépőket, és korábban már bejelentették, hogy jön David Guetta, no meg Azealia Banks, Wiz Khalifa, Steve Angello, Felix Da Housecat.

A szervezők szerdán félóránként jelentettek be a Facebookon még újabb fellépőket, akik között valódi nagy fogások is akadnak: a brit Disclosure duó például egyenesen 2013 egyik legnagyobb új neve volt, egy brit listavezető bemutatkozó lemezzel, és legalább három nagy dance slágerrel. Az általában vendégénesnőkkel dolgozó Lawrence fivérek zenéje a future garage címkét kapta, és a lemezüket Grammyre is jelölték az idén. Jön továbbá a Harlem Shake-kel világhírűvé vált Baauer, a szintén brit slágergyár Rudimental, visszatér Sven Väth, és jön az orosz progresszív house/trance DJ, Arty is. A chilei-német minimal-legenda, Ricardo Villalobos illetve Maya Jane Coles, az új brit house-reneszánsz egyik, DJ-ként és producerként is legsikeresebb szereplője is érkezik, illetve az amerikai Pretty Lights, és az EDM-sztár Alesso, illetve Krewella. További fellépők: az osztrák d&b duó Camo & Krooked, és a moombahton-király Dillon Francis.