Justin Bieber visszavonul, vagy csak viccel

Justin Bieber, graffiti, Brazília
Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i Power 106 rádiónak nyilatkozott, amikor egyszer csak ezt mondta: "a következő lemez után visszavonulok. Tényleg, visszavonulok, srácok." Ez elhangzott, itt van egy videó róla, de az más kérdés, hogy mit jelent.
Vágólapra másolva!

Simán lehet, sőt, valószínűbb, hogy Justin Bieber viccelt. Sok érvet lehet emellett felhozni. Ugyanebben az interjúban például arról is beszélt, hogy a művészi érés útjára szeretne lépni, valamint korábban ismeretlen zenei területeket felfedezni - ehhez szükséges zenélni is, ugyebár. Meg nem nevezett (vagy létező, vagy nem létező) "közeli források", illetve csapatának (állítólagos?) tagjai azt állítják, hogy ez csak egy poén volt, az énekesnek még komoly ambíciói vannak, viszont szereti a hülye vicceket. Arról nem is beszélve, hogy a TMZ videóján az látszik, ahogy a rádióhoz érkező Bieber kisbuszából komoly mennyiségű, feltehetően marihuánaszívásból származó füst ömlik ki.

Az is nagyon gyanús, hogy hivatalos sajtónyilatkozatot nem adott ki, a Twitterén sincs egy szó sem az egészről. Egy ilyen komoly hírt azért jól megtervezve kommunikálnának - bár igaz, egy rendes cáfolat azért elkelne. Jó emlékezetű újságírók azt is felidézték, hogy Bieber már tavaly beszélt arról, hogy "nem akarom ezt csinálni, egyszerűen csak normális ember akarok lenni", aztán mégsem lett az.