Paul McCartney megvédte Miley Cyrust

paul mccartney
Vágólapra másolva!
Paul McCartney a Sky Newsnak adott interjút, amelyben többek között Miley Cyrusról is szó esett; nem a meztelenkedős videóról, hanem a díjkiosztós twerkingről.
Vágólapra másolva!

Paul McCartney nem látta élőben az ominózus seggrázást, de annyit hallott róla, hogy kíváncsiságból utólag megnézte, és nem értette, mire föl ez a nagy felhajtás. Szerinte legfeljebb enyhén sokkolónak lehet nevezni az egészet: "hát nem látszódott semmi, csak ott táncolt Robin Thicke-kel, na és? Láttunk már rosszabbat." Mint mondta, "azt mesélték nekem, hogy abban a világban, amelyben Miley Cyrus él, folyamatos a zaj, és valamit tenniük kell, hogy kiemelkedjenek ebből. Hát ő tett valamit." Paul McCartneyt még azt sem zavarta, hogy tízéves lánya is megtekintette a seggrázást.

A Sky News kérdezte arról is, mit szól, hogy a One Direction fiúcsapatot egyesek "az új Beatlesnek" titulálják; félti őket, merthogy ez "a halál csókjának" bizonyulhat. "Azt várják tőlük, hogy elérjék azt, amit mi, de hát mi egészen más környezetben lettünk nagyon sikeresek - azt nem tudom, hogy ma nehezebb-e ugyanezt elérni, de az biztos, hogy más" - mondta. Igaz, hogy a zenekar vonzereje abban rejlik, hogy "fiatal, gyönyörű szép fiúk", de "tudnak énekelni és jó lemezeket csinálnak. Én ezt a közöset látom bennük - meg azt, hogy a lányok megőrülnek értük."

Paul McCartney New címmel készített új lemezt; azok, akik hozzáférnek a Spotifyhoz, itt már meg is hallgathatják - Magyarországról ez nem elérhető.