Ötéves a Majdnem Híres Rocksuli

Elárverezték John Lennon gitárját. A hangszert a Julien's Auctions bemutatótermében tartja a kezében az ügyvezető
Vágólapra másolva!
Magyarország első akkreditált könnyűzenei menedzserképző intézménye ötéves évfordulóját bulival ünnepli, és októberben új kurzust indít.
Vágólapra másolva!

A Majdnem Híres 2008-ban indult, és ezt követően kezdődött meg a könnyűzenei menedzserképzés akkreditálása, hiszen zeneipari menedzsert, vagy más hasonló szakmát, s az ezekhez kapcsolódó képzést addig nem ismert el a magyar állam. A gyakorlatcentrikus képzés három részre oszlik: alapozó-elméleti (zeneipari modellek működései, szerzői jog, zeneszerzés, produceri munka, hangszerismeret stb.), gyakorlati (működő zeneipari cégeknél, koncerthelyszíneken, klubokban és nagy fesztiválokon, zeneműkiadóknál, vagy igény szerint popzenei sajtóterméknél, PR cégnél stb.), míg a záró panel egy projektmunka, melyet mentorok mellett ötfős csoportokban végeznek a hallgatók.

Az alapító zenei újságírók (Bihari Balázs, Forrai Krisztián, Réz György stb.) mellett olyan vendégelőadók is megjelentek az elmúlt években, mint Prieger Zsolt, Tövisházi Ambrus, Pásztor László vagy Lobenwein Norbert. Az október végén induló kurzusra az iskola honlapján lehet jelentkezni.